Haneborgåsen Panorama

Haneborgåsen Panorama

Lørenskogs tak
Til toppen
Leiligheter fra 55 til 149 kvadratmeter. Terrasser fra 16 til hele 107 kvadratmeter.

Panorama. Det er lett å ta begrepet i sin munn eller skrive det på pc-en uten å vite hva ordet egentlig betyr. Her er noen synonymer: Prospekt, overdådig utsikt, utsyn, natur, scene, landskap. Eller som i denne setningen: Et herlig prospekt med overdådig utsikt, imponerende utsyn over naturens egen scene og fortryllende landskap
– på Lørenskogs tak.

Og nye Haneborgåsen Panorama er alt dette og så mye mer til.

Haneborgåsen - byggene.

Høyt oppe i Haneborgåsen skal det snart reises åtte moderne blokker med leiligheter fra 55 til 149 kvadratmeter. I tillegg får alle leiligheter egen sportsbod på minimum 5 kvadratmeter. Nærmeste nabo er naturen. Terrassene innbyr til mye gjestfrihet med sine romslige størrelser fra 16 til hele 107 kvadratmeter. Og for dine føtter ligger alt Lørenskog kan by på av herlig natur, kjøpesentre, skoler, kulturhus og selvfølgelig tog. 

Bare se for deg en varm junikveld på terrassen. Det er vindstille og en humle brummer for seg selv der den høres ut til å ha flydd seg vill. Sola er sjenerøs med D-vitaminene og fra grillen hører du utålmodig spraking som for å melde at den er klar for besøk. Noe ekstra godt i glasset gjør at du ikke lar hastverket ta over for nytelsen …

De nye leilighetene i Haneborgåsen Panorama holder hva de lover. Store terrasser med milevis av utsikt, plassert i skogen, arkitektonisk moderne og luftige, med garasje i kjelleren og heis opp. Her på Lørenskogs tak er du hevet over den travle summingen i bikuben som utgjør det sentrale Lørenskog. 

Lar du øynene reise på sightseeing gjennom panoramautsikten får de seg noen opplevelser på veien: I øst ligger Grefsenkleiva langt inne i Oslo og brisker seg som en stolt hane i sola. På nedsiden kan du skimte noen av høyhusene foran Bjerke travbane. Du ville kanskje ikke satt pengene dine på at banen nærmer seg 90 år, men det er faktisk sant. 

Har du sansen for store baner med 18 hull, flagg og køller for enhver lengde og høyde? Herfra kan du se bort til banene Østmork og Vestmork som tilhører Losby golfklubb og glede deg til en runde når du først har slått deg ned i nabolaget.

Bildegalleri
Til toppen
Haneborgåsen - stue
Haneborgåsen - stue og kjøkken
Haneborgåsen - åpen planløsning
Haneborgåsen - Soverom
Haneborgåsen - kjøkken
Haneborgåsen - Bad
Haneborgåsen - terrasse
Haneborgåsen - spiseplass

Stue

Stue og kjøkken

Åpen planløsning

Soverom

Kjøkken

Bad

Terrasse

Spiseplass

Kart
Til toppen